top of page

TRENGER DU VIRKELIG ALT DETTE? // BÆREKRAFTIG PRODUKSJON

SYV MIL tilbyr en minikursrekke som omhandler delene PLAN, PRODUCE og PERFORM. Først i rekken var å få styr på hvem du er. Nå er det klart for å finne ut hva vi trenger.


NY DATO: 19. Mars 2023

TID: lunsj fra 11.30, kurs kl. 12-15

STED: Tivoli / Cornerteateret

Påmelding til lars@proscen.no

Kursholdere: Tora de Zwart Rørholt og Charlotte Faaberg-Johansen

Arrangør: Syv mil, Proscen og SHIFTITEr ikke kunst bærekraftig i seg selv? Og hvis ikke, hvor begynner jeg? Hva er vitsen?Hvorfor må jeg gjøre denne jobben? Hva er nok? Hvilke tiltak gjør en forskjell?

I workshopen “Trenger jeg virkelig alt dette?”  prøver vi å svare på noen av disse spørsmålene.


Deltakerne får jobbe med et selvvalgt case der målet er å sette opp et rammeverk for å sikre bærekraftig ressursbruk i produksjon. Vi gir verktøy og råd og deltakerne går ut med konkrete løsninger for å jobbe klimavennlig med sitt prosjekt.


Workshopen er relevant for et bredt kunstfelt.


Proscen spanderer enkel lunsj og mingling i foajeen før start.


 

PRODUCE


Syv mil har bred erfaring innenfor festivalprogrammering, avvikling, logistikk, administrasjon og prosjektutvikling, gode kontrakter, faglig kompetanse, koordinering av frivillige, økonomi, styrearbeid og ikke minst har vi ofte en stødig lederposisjon mellom den kreative og praktiske prosessen. Vi vet at store produksjoner kan by på utfordringer, men som et naturlig ledd etter god planlegging kan arbeidet bli enklere. Vi skreddersyr alle typer kurs og workshoper innenfor kategorien “Produce”.


SYV MIL er et produsentkompani som har fokus på profesjonell produksjon og planlegging av scenekunst i hele Norge.


Kursrekken er støttet av Bergen kommune.

Comments


bottom of page