top of page

UT PÅ TUR, ALDRI SUR? // TURNÉVIRKSOMHET

SYV MIL tilbyr en minikursrekke som omhandler delene PLAN, PRODUCE og PERFORM. Først i rekken var å finne seg selv, deretter å jobbe bærekraftig, nå skal vi UT PÅ TUR.


DATO: 16. April 2023

TID: lunsj fra 11.30, kurs kl. 12-15

STED: Tivoli / Cornerteateret

Påmelding til lars@proscen.no

Kursholdere: Camilla Svingen og Hjørdis Steinsvik

Arrangør: Syv mil og ProscenHva skal til for å tilrettelegge for en god turné, hvordan finne nok penger til gjennomføring, kontrakter og planlegging. Og ikke minst, hvordan finne et turnépunkt? Vi gir alle en erfaringsmessig innføring i nasjonalt og internasjonalt turnéarbeid, hvordan gjøre seg selv synlig og aktuell og hvordan arbeide langsiktig allerede fra planleggingsstadiet hvordan man skal få dette til.


Workshopen er relevant for et bredt kunstfelt.


Proscen spanderer enkel lunsj og mingling i foajeen før start.


 

PERFORM

Syv mil vet at når forestillingen er klar og skal invitere sitt publikum, er det fortsatt mye arbeid. Markedsføring, PR, publikum og ikke minst hvor forestillingen skal turnere. Er internasjonal turnering egentlig mulig og hvorfor? For festivalmarkedet er ofte forestillinger ferskvare, og hvordan kan man allerede i planleggingsfasen legge gode premisser for å gi en produksjon et langvarig liv. Gode turneer avhenger av god planlegging, økonomi og kunnskap om fallgruver og gleder.


SYV MIL er et produsentkompani som har fokus på profesjonell produksjon og planlegging av scenekunst i hele Norge.


Kursrekken er støttet av Bergen kommune.

Comments


bottom of page