top of page

Cornerteateret

Er du medlem i Proscen har du tilgang til sterkt reduserte priser på leie av Cornerteaterets scener

Vil du bare komme innom huset for å ha enkle møter i baren eller Tivoli er du hjertelig velkommen til dette kostnadsfritt.

Proscen stiller også sitt møterom til disposisjon om nødvendig.

tabletPortrait.jpg

Info

Ca 50% av utleien på Cornerteateret er forbeholdt det frie scenekunstfeltet.

 

Det er løpende søknadsfrist  2 år frem i tid.

(Frem til 31. 12. 2025.) 

 

Opptaket er basert på produksjonstekniske behov og bygger på premisset om at det ikke gjøres kunstneriske vurderinger, men prioriteringer skjer i de tilfeller der to eller flere produksjoner ønsker samme periode.

Info

SCENER

KONGESALEN
Kongesalen er en fullfasilitert teatersal med plass til 200 tilskuere i amfi. Salen er egnet for teateroppsetninger, danseforestillinger, konserter, foredrag og konferanser. Det er mulig å fjerne amfi og bruke salen «åpen» med tilpasset scene om ønskelig.
 
SØYLESALEN
Søylesalen er en blackbox-scene med plass til 61 tilskuere i amfi. Salen er fasilitert med lys/lyd og egner seg godt for mindre teateroppsetninger, konserter, foredrag etc.

04.-Lisa-2.jpg
Scener

Priser for Booking 2023

RABATTERTE DAGSPRISER GJELDER FOR MEDLEMMER I PROSCEN MED EGNE SCENEKUNSTNERISKE PROSJEKTER. 

For andre prosjekter kontakt Cornerteateret / 

post@cornerteateret.

Forestillinger

Kongesalen: 3382 kr
Søylesalen: 1373 kr

 

Kommersiell utleie

Kongesalen: 20.000 kr
Søylesalen: 11.000 kr

Prøver

Kongesalen: 2055 kr
Søylesalen: 687 kr

*Øvningsrommene

Prøvesal 1 og 3: 500kr
 

Prisene for leie av salene på Cornerteateret prisindeksreguleres årlig.
 

Cornerteateret opererer med forskjellige prisnivå for ulike aktører:
 

  • Enkeltkunstnere og scenekunstkompanier som er tilknyttet Vestlandske Teatersenter eller Proscen har egne priser For egne scenekunstneriske prosjekter.
     

  • Større aktører som regnes som fullt kommersielle leietakere. 
     

  • Mindre organisasjoner, festivaler og aktører som ikke er kommersielle, men heller ikke direkte knyttet til det frie scenekunstfeltet. For disse leietakerne tilbyr Cornerteateret en pris som ligger mellom den interne prisen og den kommersielle utleieprisen. (For å få dette tilbudet må organisasjonen være et støttemedlem av Proscen.) For spørsmål ta kontakt på: post@cornerteateret.no
     

  • For å benytte seg av Proscens subsidierte leiepriser på Cornerteateret skal medlemskap i Proscen være i orden ved bookingtidspunktet. Medlemskap fornyes årlig og følger kalenderåret.


* Utleien av prøvesaler administreres av Vestlandske Teatersenter. Medlemmer i Proscen kan leie disse rommene når det ikke er annen aktivitet der.

Priser

- Jan Holden, Skuespiller og tekniker

"Cornerteateret har blitt et knutepunkt for den frie scenekunsten. Salene er godt utrustet teknisk, med gode og trygge arbeidsvilkår. Lenge leve Cornerteateret! Det er en fryd å medvirke i produksjoner som vises på Cornerteateret."

DSC_0764.JPG
bottom of page