top of page

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Proscen – Produsentenhet for scenekunst samler inn og bruker personopplysninger.

Kontakt oss på post@proscen.no om noe er uklart, eller du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg.

 

Personopplysninger er alle typer av informasjon som kan relateres til en identifiserbar person, slik som navn, IP-adresse, e-postadresse, tlf.nummer osv.

Formålet med behandling av personopplysninger

Vårt formål ved innsamling av personopplysninger er for å kontakte deg som medlem med de gode det måtte medføre, samarbeidspartner eller interessent. Vi trenger disse opplysningene for å kontakte deg, identifisere ditt behov, og for å kunne fakturere deg.

 

Er du medlem, har du samtykket til bruken av din e-post for utsendelse av nyhetsbrev. I tjenesten for utsendelse av nyhetsbrev kan vi se om du har åpnet mailen og klikket på lenker. Dette er nyttig for å finne ut hvilket innhold som er interessant for våre medlemmer.

 

Vi vil ikke bruke personopplysninger til andre formål enn det som opprinnelig var intensjonen.

Hvordan vi samler inn personopplysninger

 

Vi samler inn opplysninger som navn, tlfnummer og e-post gjennom skjema på nettsiden og korrespondanse via e-post. Dette er opplysninger du frivillig gir oss, og ikke noe vi samler inn uten at det er en interesse fra deg.

bottom of page