top of page

Ny daglig leder på Cornerteateret

PRESSEMELDING Millan Persdotter Persson blir ny daglig leder på Cornerteateret


Teaterdrift Bergen AS har ansatt Millan Persdotter Persson som ny daglig leder på Cornerteateret. Hun kommer nå fra stillingen som daglig leder i Proscen – produsentenhet for scenekunst. Persson har lang fartstid i Bergens kulturliv og har blant annet jobbet på Den Nationale Scene, Festspillene i Bergen og som frilansprodusent. Hun har en bachelorgrad i teatervitenskap fra Universitetet i Bergen og har studert ved Skrivekunstakademiet. Persson er også leder for Bergen teaterforening og styreleder for Folkemusikklubben Columbi Egg. Millan Persdotter Persson etterfølger Thomas Digervold som sluttet i stillingen tidligere i høst.


Etter en grundig prosess er vi svært glade for at Millan har takket ja til stillingen som daglig leder i Teaterdrift. Millan har har den helt riktige kombinasjonen av kompetanse, nettverk, entusiasme og ikke minst hjerte for teaterhuset på Møhlenpris, og etter en periode preget av pandemien ser både styret og aktørene knyttet til huset frem til at Cornerteateret skal blir enda mer synlig og fylt med aktivitet - både med tanke på barne- og ungdomsteater og det frie scenekunstfeltet. - Magnus Thomassen, styreleder Teaterdrift Bergen AS


Noen ord fra Millan Persdotter Persson: Jeg ser frem til muligheten å lede Cornerteateret og videreutvikle huset som produksjons- og visningsarena for scenekunst. Jeg vil fortsette arbeidet med å få Cornerteateret til å befeste sin posisjon som det naturlige tilholdsstedet for et bredt scenekunstmiljø i Bergen og Vestland Fylke. I 2023 er det faktisk 10 år siden Cornerteateret åpnet, så vi går et jubileumsår i møte. Det er noe som jeg gleder meg veldig til å feire sammen med alle gode krefter som er tilknyttet huset sier Persson.


Persson tiltrer stillingen våren 2023.Kontakt og informasjon:

Styreleder Teaterdrift Bergen AS

Magnus Thomassen

E-post: magnus@zefyr.no

Mobil: 97748015


Påtroppende daglig leder Cornerteateret

Millan Persdotter Persson

E-post: millan@proscen.no

Mobil: 47649773
Foto: Gunnbjørg JohannessenMillan, från Noraström gör oväntad karriär
.pdf
Download PDF • 16.36MB
Comments


bottom of page