top of page

Skuespillerworkshop for de med minoritetserfaring

Hvordan kan man som skuespiller nærme seg en tekst? I samarbeid med Bergen kommune inviterer DNS deg med minoritetserfaring til workshop 8.-9. november.



“Talentutvikling og bransjebygging i et mangfoldsperspektiv”, er et utviklingsprogram for scenekunst i regi av Bergen kommune. Gjennom pilotprosjekter og workshops skal scenekunstinstitusjonene i Bergen bidra til at bransjen i større grad representerer samfunnsmangfoldet.

Inviterer til skuespillerworkshop

Den Nationale Scene er ansvarlig for den andre workshopen i utviklingsprogrammet. Seks deltakere skal arbeide med dramatiske monologer og dialoger på Den Nationale Scene sammen med teatersjef Stefan Larsson og husregissør Annika Silkeberg. De tar utgangspunkt i scener fra “Hamlet” av Shakespeare og en gjendiktning av Ibsens “Et dukkehjem”.

Påmeldingsfrist 28. oktober

Tilbudet retter seg mot personer som har tidligere erfaring enten fra teater eller andre kunstfelt. Interesserte med familiebakgrunn utenfor Europa vil bli prioritert.

Er du interessert? Send en e-post til annika.silkeberg@dns.no innen 28. oktober.

Skriv kort om hvem du er og hva som er motivasjonen din for å delta.

Workshopen er gratis. Varighet: kl. 10.00-16.00 begge dager. Dette programmet er et tiltak i Bergen kommunes plan for deltakelse og mangfold.

bottom of page