top of page

Cornerteateret jubilerer !!

Full rulle i 10 år feires med en skikkelig jubileumskveld 10. november, og DU er invitert.Kongesalen, Cornerteateret

Fredag 10. november kl. 19.00 MELD DEG PÅ HER! (Det er gratis, men du må ta ut billett så vi vet hvor mange som kommer. ) Vi er begeistret for å invitere til en jubileumsmarkering i Kongesalen, der vi feirer et helt tiår med teatermagi, kunstnerisk utfoldelse og samfunnsengasjement! Cornerteateret har vært hjertet av kreativitet og kulturell utveksling på Møhlenpris i ti år, og nå ønsker vi å markere dette jubileet sammen med alle dere, våre venner og støttespillere.


Vi ønsker at så mange som mulig skal være en del av denne feiringen, men grunnet begrenset plass må alle interesserte melde seg på. Du kan sikre din plass ved å ta ut en fribillett til arrangementet – enkelt og kostnadsfritt.


Dette jubileet er en hyllest til alt som Cornerteateret representerer. Det blir kunstneriske innslag, festtaler, skåler og musikk, og ikke minst, minneverdige samtaler med gamle og nye venner. Vi kan love deg en begivenhetsrik kveld fylt med overraskelser og magiske øyeblikk. Yvonne Algrøy vil lede oss gjennom kvelden som vår sjarmerende konferansier.


Sammen har vi skapt et fantastisk tiår, og nå ser vi frem til å fortsette vår reise med dere alle. Så bli med oss og feir Cornerteaterets 10-års jubileum – en kveld fylt med glede, kreativitet og fellesskap. (Det blir snacks og lett bevertning.) Vi gleder oss til å se deg og feire sammen!

Comments


bottom of page