top of page

FABELAKTIG

MoonMade Produksjoner presenterer: FABELAKTIG - en sanselig og tverrestetisk forestilling for barn, med dans, musikk og nysirkus!

Fredag 18. november - urpremiere Kl. 18.00

Lørdag 19. november Kl. 15.00 og 18.00 Cornerteateret, Kongesalen BILLETTER HER!


I forestillingen Fabelaktig blir vi med fabeldyret som er på let etter svar på spørsmålene: hvem er jeg og hvor kommer jeg fra? På veien møter hun på andre rare, skumle og morsomme skapninger og oppdager etter hvert flere nye sider ved seg selv. Det dukker også opp nye spørsmål i disse møtene: Kan man fly uten vinger? Er det farlig å være redd? Kan man rocke med halen? Hva er svaret på den grønne gåten?


Gjennom et sanselig og lekent univers, fremmes undring og refleksjon rundt identitet og hvordan vi formes av våre omgivelser og hverandre.


Forestillingen fremføres av dansekunstner Ine Terese Hogstad, artist Hanne Vatnøy (HAVA) og sirkusartist Annie Thorkildsen.


* Passer best for barn fra 3-11 år Kreditter: Konsept og idé: MoonMade Produksjoner

Koreograf og danser: Ine Terese Hogstad

Komponist og musiker: Hanne Vatnøy (HAVA) Sirkusartist i contortion og aerial hoop + silke: Annie Thorkildsen

Kostymedeign: Natalie Seifert Eliassen (i samarbeid med Hogstad) Scenografi: Ine Terese Hogstad

Lysdesign: Randiane Sandboe Makeup: Jessica Ådland Fotograf: Jonathan Ottersen


Fabelaktig er støttet av:

Kulturrådet/ FFUK/ Bergen kommune/ Nopa/ Spenn.no/ Bergen Dansesenter/ Prana Pole/ Syv Mil AS/ Proscen/ RAS


Om MoonMade Produksjoner

MoonMade Produksjoner ved Hanne Vatnøy Steinarson (HAVA) og dansekunstner Ine Terese Hogstad jobber med tverrfaglige og sjangeroverskridende scenekunstprosjekter for barn og unge. De har som mål å lage gjennomførte og solide forestillinger hvor formidling av universelle og slitesterke tema som selvverd, empati og vennskap står i fokus. Ønsket er å skape en total poetisk kunstopplevelse, hvor alle sanser får spille inn. Gjennom improvisasjon og utforskning lekes det med nye møter mellom rom, kropp, lyd og bilde.


MoonMade ble stiftet i 2014 og har turnert og spilt over 200 forestillinger (+verksted) for barn i Vestland og Rogaland gjennom DKS-turnering, Barnas Kulturhus, Barnas Katedral, Barnelørdag i bydelene og støttekonsert for Ukraina på USF Røkeriet.Comments


bottom of page