top of page

KURS: HVEM ER JEG? // SYNLIGHET AV KUNSTNERSKAPET

SYV MIL er klar med en minikursrekke som omhandler delene PLAN, PRODUCE og PERFORM. Først ut i rekken er å få styr på hvem du er.
Tivoli, Cornerteateret

Onsdag 22. november

Kl. 12.00 - 15.00 (lunch fra 11.30)

Gratis. Meld deg på via email til lars@proscen.no

Hva gjør et kunstnerskap unikt og hvordan vet man hva som er en god idé til et kunstprosjekt? For å få svar på dette kan det være nyttig å se sitt kunstnerskap fra en ny vinkel, men hvordan gjør man det?


I dette kurset får du verktøy til å identifisere de idéene som får ut kunstnerens fulle potensial. Vi finner svar på spørsmålet «hva vil jeg fortelle med min kunst og hvordan finner jeg en tydelig stemme»? Med både innføring av metode og praktiske øvelser (ikke teatersport altså, men vi skal nok skrive på ark med fine farger).


Kurset passer for: ferske og etablerte kunstnere som ønsker å tydeliggjøre sin kunstneriske profil.


Ta med deg: en gjenstand, musikkverk, bilde, materiale eller lignende som du blir inspirert av.


Kursholder: Ingrid Saltvik Faanes

Arr.: SYV MIL og Proscen Vi spanderer enkel lunsj og mingling i foajeen før start.


 

SYV MIL er et produsentkompani som har fokus på profesjonell produksjon og planlegging av scenekunst i hele Norge. Vi jobber primært innenfor samtidsdans og -teater, performance, musikk og figurteater. Vi arbeider i alle deler av produksjonsprosessen. Vi er produsenter som har lang erfaring innenfor alle lag av planlegging, produksjonsfasen og turnèfasen. I denne sammenhengen har vi utviklet et minikurs konsept som omhandler delene PLAN, PRODUCE og PERFORM. Disse kan skreddersys for dere eller at vi dukker opp i nærheten av deg.


PLAN Planleggingen av en produksjon er ofte undervurdert. Allerede her kan man legge premissene for mange år med enklere turnering, co produksjoner og et knirkefritt arbeid. Som kreative produsenter ønsker vi å finne prosjektets beste potensial gjennom å gjøre visjonen til virkelighet innenfor realistiske rammer. Å tenke langsiktig, kartlegge finansielle muligheter, bidra til å sette sammen et godt team, kontakte samarbeidspartene og å holde oversikt over de store linjene i både forprosjekter, produksjoner, turnè og arrangement har utslagsgivende verdi.

Comments


bottom of page