top of page

LEDIG KONTORPLASS


Det er for tiden ledige plasser i Proscens kontorfelleskap i 3. etasje på Cornerteateret. Noe for deg, ta kontakt: lars@proscen.no .

Pris: 1500kr / måned 100%, egen kontorpult Pris: 750kr /måned 50%, fleksibel kontorplass


Kontorfellesskap

Proscen kontorfellesskap er et tilbud til produsenter, scenekunstnere og aktører innenfor tilstøtende virksomheter. I felleskapet får du først og fremst fokus og konsentrasjon rundt arbeidet. Er det behov for mentoring, kompetanseheving og jobbutvikling, så løser vi det. Her har du masse ekstra energi å hente av å jobbe sammen med hyggelige folk i felles bransje.


Du sitter tett på der det skjer. Som leietaker deltar du i et levende scenekunstnerisk miljø på Cornerteateret. Inkludert følger gratis wifi og printer, strøm inkludert i leien, og et gratis møterom for intense samtaler og møter. Det er kort vei til prøvesal og scene, og er møterommet for lite, booker du bare Tivoli, Cornerteaterets foajérom. Er behovet for virtuelle løsninger der, finner vi ut av det sammen.


Leiepris (2024) er kr. 750,- pr. mnd for fleksibel kontorplass, og 1.500,- pr. mnd. for egen kontorpult til 100% disposisjon. Oppsigelsestiden er 1 mnd.


Ved interesse, ta kontakt med Lars Ove på tlf.: 92285861 eller send en mail til lars@proscen.no Vi snakkes.


Comments


bottom of page