top of page

SCENEROM

Tivoli, Cornerteateret

Fredag 15. desember kl. 15.00 - 17.00 osv osv


«SCENEROM» PÅ CORNERTEATERET 15. DESEMBER KL. 15 – 17

Fra kl 17 og utover blir det bobler, enkel servering og hygge for alle i regi av Norsk Skuespillerforbund avd. Vestlandet.


Vi inviterer til dialog i scenekunstfeltet om bruk av felles ressurser, kunnskap og kunstneriske visjoner. Kan vi skape en plattform for kunstnere hvor vi løfter hverandre og bidrar til et tettere samarbeid på tvers av kunstnergruppene?

Dagens gjest og fasilitator er Vibeke Lie, leder av Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival, og som praktiserer Dialog som metode i kunstnerisk utviklingsarbeid.

Tema:

- Ukentlig fredagstrening og kunstnerisk utveksling med påfølgende fredagspils

- Å sikre kontinuitet i den kunstneriske praksisen til hver kunstner/kompani

- Å inspirere hverandre

- Å dele kunnskap

- Nettverksarbeid

- Produsenter som kan bidra til å formidle våre scenekunstprosjekter

Målet er å skape en plattform for kunstnere hvor vi løfter hverandre og bidrar til et tettere samarbeid på tvers av kunstnergruppene. Sammen sitter vi på enorme ressurser som fortjener å bli delt!

VELKOMMEN!

Solvei Stoutland - Apropos Teater/Bergen Byspill

Vibeke Flesland Havre - VFH produksjoner


Om etterpålaget:

Norsk skuespillerforbund avd Vestlandet inviterer den som kan til en festlig ettermiddag og kveld på Cornerteateret. NSF vil gjerne bidra til at vi får feire 125 års jubiléet vårt også i Bergen, før året er omme. Vi håper den som har anledning til å hive seg rundt vil bli med. Arrangementet er også åpent for Proscens medlemmer, og Bergen dansesenter. Kjenner du noen som er nysgjerrig på NSF? Be dem også gjerne med.
Comments


bottom of page