top of page

KUNSTVEKSTKLUBBEN og Proscen

Kunstvekstklubben 2.0 = Veiledning og Vekst

- digital 1-til-1 søknadsveiledning!

Sjekk ut Kunstvekstklubben, som Proscens medlemmer kan benytte seg av en rekke fordeler med, søknadsveiledning individuelt og i plenum.


Som medlem i Proscen kan du melde deg inn i Kunstvekstklubben og delta på digitale aktiviteter som Søknadstimen og Veksttimen. Noen var kanskje tilstede på søknadskurset som Kristine Norberg holdt i januar?


Kunstvekst tilbyr digital 1-til-1 søknadsveiledning som en del av sin naturlige portefølje, jfr beskrivelse på https://www.kunstvekst.no/soknadsveiledning


Gjennom avtalen med Proscen tilbyr Kunstvekst inntil 10 stk rabattert MIDI søknadsveiledning for ProScen sine medlemmer.Beskrivelse:

Kunstvekst laget høsten 2020 et onlinekurs i søknadsskriving for utøvende og skapende kunstnere, kalt Spiren til Den gode søknaden. Kurset er et nettbasert kurs bestående av videoer, tekster og e-bok med skriveoppgaver, som kursdeltakere får digital tilgang til og kan ta i sitt eget tempo.


Nettkurset Spiren til Den gode søknaden tilbys gratis med inntil 15 lisenser til Proscen sine medlemmer, gjennom avtalen om Kunstvekstklubben. Lisensene er tilgjengelige i avtaleperioden og må løses ut innen 31.12.22.


Avtalt pris for rabatterte MIDI søknadsveiledninger, inntil 10 stk i høstsemesteret .

1000,- inkl mva per veiledning.


Betaling for 1-til-1 søknadsveiledninger avtales direkte mellom Kunstvekst og aktuell kunstner, og skjer via faktura eller digital betaling via Kunstveksts egne nettsider.


Meld deg inn i den lukkede facebookgruppen.

Comments


bottom of page